home
homeover kameleonwaaromPersoonlijke begeleidingloopgroepwandelgroepenKomodo BootcampOethoester Looprunning therapiesportief wandelenBusiness RunningRunning Blindcontactvoorwaarden
 

 

twitter linkedin

 

Webdesign: Douwe Oppewal
Tekst: Annemarie van den Donk
Foto's: Marlous Taselaar

 

 

Bij Kameleon-loopbegeleiding kun je verantwoord en ontspannen gaan wandelen
Of u nu wel of niet sportief bent aangelegd: Wandelen is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je beter te gaan voelen. De cursist wordt gedurende die periode intensief begeleidt en gecoacht. Een betere gezondheid en de vele andere positieve bijwerkingen zullen klachten doen verminderen en soms zelfs helemaal doen verdwijnen. De eerste stap is de grootste en de Kameleon helpt bij die belangrijke eerste stap naar verbetering. Natuurlijk zijn ook mensen die gewoon hun conditie willen opbouwen van harte welkom!

Onze wandelgroepen zijn een doorlopend project:

Dinsdagochtend 10.00 uur. (afstand tussen de 5 en 7 km).
Woensdagochtend 10.00 uur. Sportief wandelen (tussen de 9 en 11 km)

De wandelgroep.Wandelen  heeft een positieve invloed op:
• Een depressie of sombere gevoelens 
• Het ontwikkelen en vasthouden van een gezonde leefstijl 
• Het vermijden van overgewicht 
• Lichamelijke klachten, waarvoor geen duidelijk aanwijsbaar lichamelijk probleem te vinden is.
• Het verbeteren van een slechte lichamelijke conditie.

Is het tempo van deze groepen voor U iets te laag, kom dan eens mee wandelen bij de sportief wandelen groep op de woensdagochtend.

Voor opgave en informatie kunt u bellen met: 
Magriet Taselaar-Vegter
06-51140603
magriet@kameleon-loopbegeleiding.nl

Lees hier het artikel uit de Ommelander Courant over Running Therapie.

 

De ervaring van Ida Boer

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met wandelen bij één van de loopgroepen van de Kameleon o.l.v. Magriet. Vanaf het begin bleek dat een goede greep te zijn: het is erg fijn om wekelijks samen in een groep te lopen.
De sfeer is altijd ontspannen en gezellig en het programma afwisselend. Zo hebben we deze zomer enkele keren op locatie gewandeld met aansluitend bij één van de deelnemers koffie met enig toebehoren. Ook behoren de gym-oefeningen o.l.v. Magriet tot de vaste onderdelen. De afgelopen week hebben we zelfs het springtouw gehanteerd.
Het lopen heeft mijn conditie aanzienlijk verbeterd. In het begin was ik wel blij als de Menkemaborg weer in zicht kwam, maar momenteel wandel ik zonder me vermoeid te voelen. Daarom ben ik blij de week met een stevige wandeling te kunnen beginnen. Zon, regen, sneeuw of stevige wind: altijd staat Magriet ons op te wachten. En dan: lopen maar! Heerlijk!! 

Ida de Boer.